Lieve allemaal
Door: eliene
Blijf op de hoogte en volg Eliene
05 September 2008 | Nederland, Utrecht
Ik heb er heel veel zin in. Via deze site zal ik jullie op de hoogte houden.
Eliene.
05 September 2008 - 17:24
Ton Wennekers:
Lieve Eliene, hardstikke leuk jouw co-schap daar en natuurlijk geweldig dat je ons op de hoogte gaat houden. Wat natuurlijk net zo belangrijk is dat jij daar ook ongetwijfeld de inzichten en werkwijze van de nederlandse verloskundigen gaat bekendmaken en waar mogelijk promoten.
Heel veel succes en als ik terugkom van mijn verblijf in zuid-afrika ga ik een halve dag plannen om samen met Thea jouw berichten en foto's te lezen en te bekijken. Heel veel succes daar en een fijn en ongecompliceerd verblijf in Nicaragua na de co-schap.
Ton Wennekers -
05 September 2008 - 19:33
Lizet:
Spannend hoor, het komt nu echt dichtbij! Succes met de laatste voorbereidingen. Leuk dat je ons op de hoogte gaat houden. -
12 September 2008 - 06:55
Marjolein:
Hee Eliene,
Super dat ik je belevenissen kan volgen. Ben heel erg benieuwd naar al je verhalen. Het grote aftellen kan nu beginnen! -
14 September 2008 - 16:40
Femke Pelgrum:
Hallo Eliene,
het afscheidsetentje was erg leuk en lekker! Veel succes de komende 2 weken(minder zelfs nog) met al je voorbereidingen. Ik ga je zeker volgen via deze site!
liefs Femke -
15 September 2008 - 19:25
Cabeza De Familia:
Ik weet nu al dat ik je zal missen.
Heb er alle vertrouwen in dat je ook daar succesvol zult zijn.
Wel gezond terugkomen !
Oost-West.............etc. -
24 September 2008 - 15:39
Mirjan En Raymond:
Hoi Eliene,
'k Weet eigenlijk niet of je nu al onderweg bent of op hele korte termijn. Hoe dan ook, wij wensen jou heel veel plezier en succes in Nicarague met je co-schappen en natuurlijk veel reisplezier met Pierre. Wij gaan je dagboek zeker lezen..
Groetjes Mirjan en Raymond -
25 September 2008 - 13:58
Lieke:
Hey Eliene!
Zo.. Nu gaat het avontuur echt beginnen! Je hebt vast je spullen al gepakt en nu alleen nog tijd om zenuwachtig te worden ;) Neee dat komt helemaal goed! Geniet van deze reis, leer veel, verbaas je en kom terug met een extra ervaring :)
En nog een tip als je het even gehad hebt: probeer een beetje per dag te leven. Als je bedenkt hoe lang je nog moet, lijkt het zo lang..
Heel veel plezier!!
Liefs Lieke -
25 September 2008 - 20:31
Nine:
Hola Eliene,
Het is bijna zover toch??
Ik heb maandag met Kirsten D mijn eerste spaanse les gehad, dus als je terugbent kunnen we oefenen ;)
Heel veel succes in Leon en daarna veel plezier met reizen!! Adios!
Liefs Nine -
28 September 2008 - 12:12
Anja Van Gorsel:
Hoi Eliene,
Bedankt voor je kaartje! En wat leuk dat je naar Nicaraqua gaat voor 4 maanden, spannend hoor. We zullen zeker deze site regelmatig opzoeken om je verhalen te lezen en je foto's te bekijken. Nu we toch bezig zijn, hebben wij ook een nieuwtje, jawel, we zijn in blijde verwachting!! Ik ben op 23 april uitgerekend (toevallig de dag dat je Daisey heb geholpen op de wereld te zetten!!) en we hopen dat je er deze keer ook bij kan zijn. Maar dat duurt nog even.... Eerst 4 maandjes (hopelijk) genieten en heel veel plezier en succes daar.
Groetjes, Piet, Anja
Lindsey, Daisey & Nickey van Gorsel.