Strand!
Door: Eliene
Blijf op de hoogte en volg Eliene
17 December 2008 | Nicaragua, San Juan del Sur
We zijn na Esteli in het noorden van het land, een aantal dagen in de schitterende koloniale stad Granada geweest waar we met motor en fiets heel veel van de omgeving hebben gezien. Ook de stad beviel ons heel erg goed. Alle huizen zijn zo mooi gerestaureerd, ook de cathedraal is schitterend om te zien.
Vervolgens zijn we naar Isla de Ometepe gegaan. We sliepen in een hostel aan het meer met een schitterend uitzicht, en zijn ook hier met de motor het eiland helemaal rondgereden....was zo mooi, en leuk als telkens de bewoners enthousiast begonnen te zwaaien als we langsreden.
Gisteren zijn we aangekomen in San Juan del Sur, aan de pacifische kust, we gaan zo richting strand en misschien wel beginnen met surfen, hier zullen we de vakantie een beetje gaan afsluiten. Komend weekend zijn we weer in Leon, om alle spulletjes te verzamelen en nog even te genieten van de ´bekende´ barretjes...
Het is elke dag zo heerlijk hier, en het is zo lekker warm, we zijn lekker bruin geworden, moeilijk voor te stellen dat we volgende week al in de kou bij de kerstboom zitten, maar ook daar heb ik al heel veel zin in!
Tot in NL! Liefs Eliene.
17 December 2008 - 15:33
Amanja:
met de motor... stoer!
Enjoy the sun en surf!
groetjes vanuit een koud Nederland, waar chocolademelk en rum je nog echt warm maken!
17 December 2008 - 15:49
Esther:
Geniet lekker van de laatste dagen van een heel bijzondere tijd zo te lezen.
Goede terugreis alvast en een fijne kerst. Tot in 2009! Groetjes, Esther -
17 December 2008 - 16:08
Mattessa:
OOOh geniet van elke zonnestraal, zandkorrel en golf!!!
x -
18 December 2008 - 10:29